Primarul general în funcţie, Gabriela Firea, îl critică pe edilul ales, Nicuşor Dan, susţinând că acesta "vrea să blocheze” pasajul Doamna Ghica din sectorul 2 al Capitalei, că după ce a reclamat în campanie investiţii precum podul Ciurel acum îi recunoaşte utilitatea, dar şi că banii europeni pe care Dan a anunţat că îi va accesa pentru reabilitarea sistemului de termoficare sunt "obţinuţi de echipa Gabrielei Firea”. "În loc să vină să deblocheze probleme şi situaţii, aşa cum a spus în campanie, vine şi anunţă deja, încă înainte de a pune jurământul, că vrea să blocheze un şantier”, susţine Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Domnul Nicuşor Dan a spus aseară, la un post de televiziune, că recunoaşte faptul că problema termoficării este una mai complicată şi abia de la primăvară va începe să reabiliteze conductele cu bani europeni, bani europeni obţinuţi de echipa Gabrielei Firea, 300 de milioane de euro. Deci minciuna are picioare scurte şi adevărul va ieşi foarte curând la iveală”, a afirmat Gabriela Firea marţi, într-o declaraţie în faţa presei.
 
Primarul care a pierdut cursa electorală pentru al doilea mandat a subliniat că, după ce a contestat utilitatea podului Ciurel, primarul ales o recunoaşte acum.
 
"De asemenea a spus că Podul Ciurel este foarte bun, după ce în campanie a spus că Podul Ciurel este o lucrare care nu era necesară şi sunt bani aruncaţi pe fereastră, aseară a venit şi a spus că Podul Ciurel este foarte bun, dar se va gândi dacă va începe etapa a doua. Păi cum adică: nu vrem să ajungem la centură? Are deja contractul semnat de către mine, deci nu are decât să dea ordinul de începere a lucrărilor! Cum adică să nu continuăm lucrarea la Podul Ciurel astfel încât să ajungem cu circulaţia până la centură?", a spus Firea.
 
Ea a reclamat de asemenea faptul că primarul ales a declarat că "vrea să blocheze lucrările la pasajul Doamna Ghica”.
 
"Deci este incredibil. Un primar care în loc să vină să deblocheze probleme şi situaţii, aşa cum a spus în campanie, vine şi anunţă deja, încă înainte de a pune jurământul, că vrea să blocheze un şantier. Şi ce să facem cu toţi cetăţenii din sectorul 2 care locuiesc lângă pasajul Doamna Ghica? Să rămână în şantier câţiva ani de zile până se decide domnul Nicuşor Dan dacă e nevoie de un pasaj? Păi cum putem să fluidizăm circulaţia acolo?”, a afirmat Firea.
 
Ea a precizat că în campania electorală au fosta atacuri la persoană şi a adăugat că abia aşteaptă „întâlnirea domnului Dan cu caracatiţa mea, pentru că nu va fi decît în farfurie dacă o comanda de la restaurant”.
 
„Au fost atacuri la persoană. S-a spus că am venit să pandelizez Bucureştiul. Pai mergeţi şi vedeţi cum arată Voluntariul. Eu abia aştept întâlnirea domnului Dan cu caracatiţa mea, pentru că nu va fi decît în farfurie dacă o comanda de la restaurant”, a conchis Firea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.