Deputatul PSD Gabriel Zetea a declarat, marţi, la RFI, că partidul şi-ar asuma conducerea Ministerului Energiei şi mâine, el arătând că ”ştiu ce au de făcut acolo mult mai bine decât ştie Virgil Popescu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă PSD şi doreşte Ministerul Energiei, Gabriel Zetea a răspuns: ”Acuma, nu că-şi doreşte, PSD îşi doreşte, sigur, oricare dintre domeniile importante care afectează astăzi economia României şi doreşte să le conducă şi PSD ştie că are soluţii mult mai bune decât are Virgil Popescu în conducerea Ministerului Energiei. Deci din acest punct de vedere, da, mâine ne-am asuma conducerea Ministerului Energiei, venind cu soluţiile pe care le spunem deja de doi ani de zile, venind cu o reglementare a pieţei, stabilirea unui preţ fix pe piaţa energiei, acum, în acest moment, preţ care să ofere predictibilitate mediului economic, care astăzi, având în vedere volatilitatea preţului pe piaţă, nu poate să-şi facă deloc un plan economic”. 

Deputatul PSD a precizat că nu vor cere acest lucru în mod direct.

”Am spus că avem dorinţa şi putem să ne asumăm, ştim ce avem de făcut acolo mult mai bine decât ştie Virgil Popescu. Nu ştiu acum ce o să facă preşedintele Marcel Ciolacu în această discuţie pe care o va avea cu PNL. Dacă poate să obţină acest minister, ar fi foarte bine, l-aş aplauda”, a menţionat el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.