Deputatul Gabriel Zetea (PSD) a declarat marţi, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre discuţiile privind schimbarea de ministere între PSD şi PNL, la rotaţia premierilor, că pentru a se produce schimbarea acestui protocol trebuie să existe dorinţă din toate cele trei părţi, cele trei partide din coaliţia, iar dacă va exista această dorinţă vor putea să facă schimbări, iar dacă nu va exista dorinţă, vor merge mai departe cu actuala înţelegere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am intrat în această guvernare pentru a asigura stablitatea României, nu mi se pare nromal să discutăm cu câteva luni înainte de schimbarea premierilor PNL cu PSD despre funcţii la televizor, pentru că, odată ce ai schimbat un ministru la televizor, în ministerul respectiv nu se mai lucrează”, a spus Gabriel Zetea. 

El a precizat: ”Ca să existe schimbarea acestui protocol trebuie să existe dorinţă din toate cele trei părţi, dacă va exista această dorinţă vom putea să facem schimbări, dacă nu va exista dorinţă, vom merge mai departe cu acest protocol, pentru că asta înseamnă o negociere din care toată lumea are ceva de câştigat”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.