Gabriel Andronache, liderul de grup al deputaţilor PNL, anunţă marţi că a obţinut aprobarea Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor pentru un discurs în plenul Parlamentului pentru comemorarea Zilei Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987, la 36 de ani de la evenimentul care a schimbat istoria Braşovului. Discursul comemorativ va fi marţea viitoare, potrivit liberalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am obţinut aprobarea Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor pentru un discurs în plenul Parlamentului pentru comemorarea Zilei Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987, la 36 de ani de la evenimentul care a schimbat istoria Braşovului.”, afirmă Andronache într-o postare pe Facebook. 
 
Liderul deputaţilor PNL arată că discursul comemorativ va fi marţea viitoare, urmare a dispoziţiilor Legii nr.215/2021 privind instituirea zilei de 15 noiembrie ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987.
 
”Această lege a schimbat sensul în care era privită revolta de la Braşov, de la eveniment local la eveniment cu relevanţă naţională”, mai precizează Gabriel Andronache. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.