Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook o fotografie despre care spune că este făcută astăzi şi în care apar, la masă, Florin Iordache şi Daniel Morar, judecător la CCR. Daniel Morar a precizat, pentru News.ro, că fotografia în care apare la masă împreună cu Florin Iordache este de astăzi şi că nu era o întâlnire programată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Daniel Morar, despre fotografia în care apare împreună cu Iordache: E de astăzi. Nu era o întâlnire programată
CITEȘTE ȘI Iordache, despre fotografia în care apare cu Daniel Morar: Am luat masa în restaurantul Senatului şi la plecare m-am oprit să-l salut. Care e problema?

"Un fotograf amator a surprins astăzi un cadru care m-a umplut de emoţie. Daniel Morar, judecător la Curtea Constituţională, fost procuror şef DNA, schimbă cu gesturi largi reţete culinare cu deja celebrul «criminal în serie» al legilor Justiţiei, Florin «Ciordache»”, a scris deputatul USR pe Facebook.

El spune că este convins că Iordache şi Morar "sunt amici vechi, discutau despre reţeta de pus gogonele din Ardeal şi despre reţeta ghiveciului de praz culeasă de domnul Iordache din Caracal”.

”Imaginile par a fi din Restaurantul Rustic plasat în zona Senatului României. Cum comentaţi frumoasa întâmplare?”, mai scrie deputatul USR.

Curtea Constituţională are sediul tot în Palatul Parlamentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.