USR, PMP, Forţa Dreptei şi Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) anunţă că au format, în vederea alegerilor locale, Alianţa Uniţi pentru Braşov, care îl susţine pe Allen Coliban pentru încă un mandat la Primăria municipiului şi va avea candidaţi comuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La Braşov, forţele politice democratice au decis să se unească şi să susţină proiectele pentru viitor ale oraşului nostru, proiecte pe care Allen Coliban le-a pornit în calitate de primar în acest prim mandat. USR, PMP, Forţa Dreptei şi FDGR vor candida împreună la alegerile locale, unite sub denumirea Alianţa Uniţi pentru Braşov, avându-l candidat la primărie pe actualul primar Allen Coliban şi o listă comună de candidaţi la Consiliul Local al municipiului Braşov”, anunţă, marţi, USR Braşov.
Allen Coliban a catalogat gestul celor trei formaţiuni politice care îl susţin drept unul „de maturitate”, mulţumindu-le celor de la FDGR, PMP şi Forţa Dreptei „pentru viziune şi pentru că au curajul să poarte această luptă” începută de USR la Braşov.
“Mesajul nostru este simplu Ne-am unit pentru viitorul Braşovului şi pentru o oferi braşovenilor o alternativă reală, în jurul căreia să se formeze o majoritate puternică şi coerentă. După trei ani şi jumătate de sabotaj, avem nevoie de o majoritate care să susţină proiectele oraşului. Avem nevoie de oameni care sa îşi asume cu adevărat mandatul si care să reprezinte cu adevărat interesele braşovenilor”, a declarat Coliban. 
El spune că în 9 iunie lupta pentru administraţia locală se va da între această alianţă care a reuşit să facă din administraţia din Braşov una „curăţată de interesele de partid”, şi „partidele clasice care, iată, se reunesc acum pentru a redobândi controlul asupra deciziilor şi asupra oraşului”.
“Mă bucur că membrii FDGR din Braşov au decis în mod democratic sa susţinem această  alianţă şi să susţinem demersurile primarului Allen Coliban de deschidere a administraţiei către cetăţenii Braşovului. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea Braşovului şi la creşterea calităţii vieţii cetăţenilor şi am convingerea că împreună, uniţi, vom reuşi”, a transmis preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, Olivia Grigoriu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.