Deputatul PNL Florin Roman a declarat că şi-ar dori ca Florin Cîţu să candideze la preşedinţia partidului, la Congresul din 25 septembrie. El consideră că actualul lider al formaţiunii, Ludovic Orban, a furat startul când şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, la RFI, dacă şi-ar dori ca Florin Cîţu să candideze la preşedinţia partidului, la Congresul PNL din toamnă, Florin Roman a răspuns: "Da, îmi doresc să existe competiţie, îmi doresc să fie cât mai mulţi candidaţi la preşedinţia partidului. Eu cred că Florin Cîţu îşi va depune candidatura şi cred că e bine să avem competiţie la vârful partidului, pentru că noi nu suntem PSD, unde, de regulă, se vine cu un candidat unic".

Roman a evitat să spună clar dacă l-ar susţine pe Florin Cîţu la preşedinţia PNL.

"Cred că Ludovic Orban a furat startul în momentul în care şi-a anunţat candidatura. Conform Statutului PNL, candidaturile sunt anunţate în momentul declanşării procedurilor pentru alegerile interne. Eu nu vreau să fur startul şi probabil că nici Florin Cîţu nu a vrut să fure startul. Vom face toate aceste lucruri conform Statutului", a afirmat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.