Premierul Florin Cîţu dă asigurări că toate reformele asumate de România prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) vor "merge mai departe”, în pofida situaţiei politice, el susţinând că se va asigura că PNRR va fi aprobat luna aceasta. "Tot ce pot să vă spun este că toate reformele, incluse în PNRR - şi aici este vorba despre reforma pensiilor, reforma salariilor, reforma administraţiei publice, România educată pe care deja am început să lucrăm la ea şi vineri vom avea prima hotărâre de Guvern - toate merg mai departe. Nu se opreşte nimic”, a declarat primul ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat miercuri după-amiază, la Ploieşti, dacă în contextul crizei politice vor fi probleme în ceea ce priveşte PNRR, primul ministru Florin Cîţu a dat asigurări că proiectele de reformă asumate prin acest plan vor fi implementate. 
 
"Nu, nicio problemă. Lucrurile merg foarte bine şi îmi pare bine că m-aţi întrebat. Românii trebuie să ştie că guvernarea merge mai departe. Miniştrii interimari vor prelua proiectele în derulare. Eu am fost implicat în prima zi în ceea ce priveşte PNRR, am fost în discuţii cu Comisia Europeană prin intermediul domnului ministru, direct. Suntem pe ultima sută de metri şi mă voi asigura că în această lună este aprobat PNRR-ul. Celelalte proiecte de investiţii au fost întârziate datorită faptului că au fost neînţelegeri în coaliţie şi nu puteam să aprobăm rectificarea bugetară. După ce am aprobat rectificarea bugetară, toate aceste proiecte vor merge mai departe. Tot ce pot să vă spun este că toate reformele, incluse în PNRR - şi aici este vorba despre reforma pensiilor, reforma salariilor, reforma administraţiei publice, România educată pe care deja am început să lucrăm la ea şi vineri vom avea prima hotărâre de Guvern - toate merg mai departe. Nu se opreşte nimic”, a afirmat Florin Cîţu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.