Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat cu doza de rapel împotriva COVID-19 sâmbătă, de la ora 12.00, tot la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”. Ulterior, şeful Executivului a declarat că este important să fie făcut şi rapelul, altfel toate eforturile în combaterea pandemiei au fost degeaba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE „Am făcut şi al doilea vaccin, rapelul, deci pentru mine această operaţiune s-a încheiat. La fel de uşor ca prima oară, fără niciun fel de probleme. Este foarte important să facem rapelul şi toată lumea trebuie să înţeleagă că trebuie să facem şi al doilea vaccin, că fără al doilea vaccin tot ceea ce am făcut până acum, toate eforturile noastre au fost degeaba. Este important să ne vacccinăm în primul rând şi am văzut că există interes pentru vaccin, dar este mult mai important să venim şi la rapel, de ci toată lumea trebuie să îşi facă rapelul”, a afirmat Cîţu, după ce s-a vaccinat. 

ŞTIREA INIŢIALĂ Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a făcut rapelul la vaccinul împotriva SARS-CoV-2, a transmis Administraţia Prezidenţială.

„Preşedintele s-a vaccinat şi se simte bine”, a informat Preşedinţia, vineri, la solicitarea News.ro.

Pe 16 ianuarie, şeful Executivului a făcut prima doză de vaccin. Florin Cîţu a venit la centrul de vaccinare îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul „Împreună învingem pandemia”.

Ulterior, premierul a declarat că nici nu a simţit când i-a făcut asistenta injecţia.

„Foarte, foarte uşoară această vaccinare. E important să înţelegem că păstrarea măsurilor de restricţie, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa putem să învingem efectele pandemiei”, a adăugat prim-ministrul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.