Premierul Florin Cîţu a transmis un mesaj după participarea la Electric Castle: ”Mulţumesc, organizare impecabilă”. Florin Cîţu anunţă că va participa şi anul viitor la eveniment. De asemenea, Cîţu i-a mulţumit primarului Emil Boc pentru cele ”câteva ore fantastice” petrecute la Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Multumesc Electric Castle, organizare impecabilă! Ne vedem la anu”, afirmă Florin Cîţu, într-un mesaj video postat pe reţelele de socializare. 

De asemenea, premierul i-a mulţumit şi primarului Emil Boc pentru cele ”câteva ore fantastice” petrecute la Cluj: ”Mulţumsc Cluj, am avut câteva ore fantastice aici! Mulţumesc domnului primar Boc. Nu am avut în plan aest lucru, dar aşa s-a potrivit şi a fost chiar foarte frumos. Mulţumesc, mă mai întorc la Cluj”.

Alături de premierul Florin Cîţu s-a aflat, în cel de-la doilea Story, şi primarul Emil Boc care l-a însoţit la Electric Castle.

”Mulţam fain”, a transmis primarul.

Premierul Florin Cîţu a fost prezent la festivalul Electric Castle, care are loc în această perioadă la Cluj-Napoca.

Electric Castle are loc între 6 şi 15 august în peste 20 de locuri din Bonţida şi Cluj-Napoca. Cei 250 de artişti care au confirmat vin din 23 de ţări, de pe trei continente.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.