Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că a discutat cu liderii social-democraţi, duminică, o creştere a pensiilor cu 7 la sută, însă trebuie calculat şi impactul bugetar. În ceea ce priveşte alocaţiile copiilor, vor creşte şi acestea de la 1 ianuarie 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am agreat că vor creşte şi pensiile, vor creşte şi alocaţiile şi investiţiile. Trebuie să calculăm impactul. La pensii am discutat de o creştere de 7 la sută, dar trebuie să vedem impactul, cât ne putem permite”, a declarat Florin Cîţu, duminică, la finalul negocierilor pe care le-a avut cu social-democraţii.
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
Întrebat dacă vor creşte şi alocaţiile, Cîţu a răspuns că legea în vigoare va suferi modificări.
 
"La alocaţii rămâne legea în vigoare, cu câteva modificări", a explicat Cîţu.
 
Liderul PNL a adăugat că aceste creşteri se vor aplica de la 1 ianuarie 2022.
 
"De la 1 ianuarie, bineînţeles, dar repet, haideţi întâi să vedem impactul şi apoi să venim cu ele în detaliu să vi le arătăm, pentru că în funcţie de impactul pe care îl vom calcula, după discuţia de astăzi, putem să venim şi să spunem dacă rămân procentele pe care le-am agreat azi aici sau se modifică”, a declarat Cîţu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.