Fostul lider PNL Florin Cîţu a declarat marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, întrebat dacă premierul Ciucă va mai fi preşedinte al partidului, după rotaţia premierilor, din 2023, că va trebui să fie pe colegii lui dar şansele sunt foarte mici, el arătând că şi el a fost premier şi a avut un ascendent în a câştiga alegerile în interiorul PNL. Cîţu a mai afirmat că PSD încearcă şi caută motive să fugă de la guvernare anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Cîţu a fost întrebat dacă crede că, după ce va pierde funcţia de premier, la rotativa din mai 2023, premierul Nicolae Ciucă va mai fi preşedintele PNL. 

Fostul lider PNL a răspuns: ”Va trebui să îi întrebaţi pe colegii mei dar şansele sunt foarte mici. Şi eu am fost premier şi am avut binenţeles un ascendent în a câştiga alegerile în interiorul PNL, este normal. Contează ce faci după aceea. PNL este un partid viu, dar eu cred că până la rotativă e mult, se schimbă situaţia economică de la o zi la alta”.

Despre ipoteza în care PSD nu mai vrea să guverneze, Florin Cîţu a arătat că el îi suspectează de multe pe PSD, şi ”de a nu vrea să facă rotativa şi de a nu mai vrea să stea la guvernare, să îşi impună nişte măsuri care să distrugă cu totul economia, doar ca să poată să mai cumpere ceva timp”.

”Dacă lucrurile merg în direcţia economică pe care o văd eu, se deteriorează, PSD va fugi de la guvernare, PSD încearcă, caută motive să fugă de la guvernare, să spună noi am încercat, am vrut să facem bine pentru oameni dar nu se face”, a arătat senatorul PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.