Liderul PNL Florin Cîţu a declarat, joi, după o discuţie în biroul lui Marcel Ciolacu, despre tensiunile din şedinţa de Guvern, când premierul l-a apostrofat pe ministrul liberal Dan Vîceanu pentru că şi-a criticat doi colegi miniştri, de la PSD, în briefingul de la Palatul Victoria, că ”nu crede aşa ceva”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am discutat despre tensiuni, nu am discutat despre economie”, a spus Florin Cîţu. 

Întrebat despre faptul că premierul i-a reproşat ministrului Dan Vîlceanu criticile aduse într-un briefing de la Guvern miniştrilor PSD de la Muncă şi Sănătate, Florin Cîţu a răspuns: ”Nu cred aşa ceva”. 

El a continuat: ”Eu nu cred că există aşa ceva, nu cred că s-a întâmplat aşa ceva”, a spus preşedintele PNL, despre faptul că premierul le ia apărarea miniştrilor PSD. 

Chestionat de presă dacă a vorbit şi dacă l-a întrebat pe Dan Vîlceanu despre acest moment din şedinţa de Guvern, liderul liberal a spus: ”Nu am nevoie să îl întreb, eu vă spun că nu cred că s-a întâmplat aşa ceva”. 

Despre o tensiune la nivelul conducerii PNL, pentru ceea ce se întâmplă în şedinţele de Guvern, Cîţu a răspuns: ”Dacă mă întrebaţi pe mine, nu, eu sunt la conducerea partidului”. 

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Dan Vîlceanu a precizat că premierul Nicolae Ciucă l-a rugat să nu mai vorbească în contradictoriu în spaţiul public despre membri ai Guvernului.

Liberalul a adăugat că ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a făcut o remarcă referitor la faptul că el a comentat despre gradul redus de absorbţie a fondurilor europene la Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii.

Vîlceanu a mai spus că nu a apostrofat niciun coleg din Executiv, cum ar fi Alexandru Rafila sau Marius Budăi.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.