Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că aleşii locali ai PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti nu îi asigură o majoritate primarului general Nicuşor Dan, ci "analizează pragmatic" fiecare decizie luată la nivelul administraţiei Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu mi-o puneţi mie. Nu-i asigurăm lui majoritatea, avem discuţii în partid şi ne uităm la fiecare proiect în parte, ne uităm la proiectele care sunt bune pentru români. Nu este o majoritate pentru Nicuşor Dan, încercăm să găsim soluţii pentru Bucureşti. Lucrurile sunt volatile", a afirmat Florin Cîţu, marţi seară, la B1 TV, în contextul unei discuţii despre activitatea primarului general Nicuşor Dan, care a câştigat alegerile cu susţinerea PNL.
 
Cîţu s-a arătat convins că dezvoltarea Capitalei va începe şi "se vor schimba lucrurile”.
 
"Îmi spuneţi că am nişte moşteniri, am preluat câteva lucruri pe care trebuie să le corectez, de la vechea conducere a partidului şi le vom corecta”, a adăugat Cîţu, în contextul discuţiei despre administraţia municipiului Bucureşti.
 
El a arătat că, având în vedere nivelul ridicat al bugetelor din Capitală, lucrurile ar putea fi făcute mai bine dacă administratorii ar fi mai buni şi dacă aceştia ar "deschide administraţia” şi ar încheia parteneriate cu investitori.
 
"Vă daţi seama câţi bani sunt în Bucureşti, dacă ne uităm la ce bugete sunt, lucrurile ar putea să fie făcute, zic eu, de administratori mai buni, mult mai bine, la ce sume se vehiculează în Bucureşti şi ne uităm relativ la alte oraşe. Fonduri europene pot fi atrase, multe lucruri se pot face”, a spus Florin Cîţu.
 
El a adăugat că "vor merge mai departe PUZ-urile” sectoarelor Capitalei, care în prezent sunt blocate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.