Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat, întrebat ce îl recomandă pe Horia Scarlat pentru numirea în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului, în contextul în care acesta e acuzat că a agresat un reporter la Congresul PNL, că în cazul în care o anchetă va arăta că Scarlat este vinovat, atunci el va fi demis din această poziţie. „Eu am informaţii că era o altă persoană”, a mai comentat Cîţu cu privire la incidentul respectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am întrebat şi eu imediat după aceea dacă a fost domnia sa. Domnia sa spune că nu a fost el cel care a fost implicat în acel incident. Eu mi-am cerut scuze doamnei reporter, înainte de a fi avut această situaţie. Ar trebui să existe o anchetă. Dacă ancheta arată că este domnia sa, de fapt eu am informaţii că era o altă persoană, bineînţeles că va fi imediat demis. Nu a fost preferat în detrimentul altora, nu a fost o competiţie pentru această poziţie. Are experienţă în administraţie publică şi va fi folosit în această direcţie”, a explicat Florin Cîţu, chestionat la finalul BEx al PNl de luni ce îl recomandă pe Horia Scarlat să fie numit consilieri de stat în Cancelaria premierului, fiind acuzat că a acuzat un reporter la Congresul PNL. 

Despre faptul că există imagini cu agresiunea asupra jurnalistului la Congresul PNL, prim-ministrul a explicat: „Am înţeles. Înţeleg că nu era domnia sa. Dacă se dovedeşte că este, atunci va fi demis imediat”.

Pe 1 octombrie, Florin Cîţu l-a numit pe Horia Scarlat în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului. El ar fi bruscat o jurnalistă şi nu a lăsat-o să filmeze la Congresul PNL, luând telefonul acesteia  şi dându-l de pământ. Acesta este director la Direcţia Contencios Registratură şi Logistică în Poliţia Locală Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.