Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a prezentat „dovada” vaccinări, după ce premierul Florin Cîţu a cerut acest lucru de la tribuna Parlamentului. Ea a adăugat că premierul spune că „asta e reţeta «fantastică» prin care el va scoate economia din criză! Că aşa achită şi împrumuturile înrobitoare! Găseşte bani de pensii, alocaţii, sprijin pentru mediul de afaceri! Gata, am difuzat dovada! Hai cu realizările woooww”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne-a cerut acum dl Câţu, de la tribuna Parlamentului, «dovada» vaccinării! Zice că asta e reţeta «fantastică» prin care el va scoate economia din criză! Că aşa achită şi împrumuturile înrobitoare! Găseşte bani de pensii, alocaţii, sprijin pentru mediul de afaceri! Gata, am difuzat dovada! Hai cu realizările woooww!!!”, a scris Gabriela Firea, marţi pe Facebook. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.