Fostul premier Mihai Tudose va prelua o altă „însărcinare politică”, probabil în Parlament, a declarat duminică seară primarul Capitalei, Gabriela Firea, precizând că el a avut decenţa de a demisiona după ce i-a fost retras sprijinul politic şi nu a reacţionat ca Sorin Grindeanu, care „a confiscat” clădirea Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Domnul Grindeanu a acţionat negativ după retragerea sprijinului politic. Mihai Tudose a avut decenţa să se retragă”, a declarat Gabiela Firea la România TV.

Primarul Capitalei l-a acuzat pe Sorin Grindeanu că a confiscat clădirea Guvernului împreună cu Victor Ponta, ceea ce a făcut-o să vorbească atunci despre un guvern-fantomă.

„Slavă Domnului că domnul Tudose nu a repetat scenariul şi a înţeles decizia politică. Ne-a declarat că va rămâne în echipă, că va avea altă însărcinare politică, probabil în Parlament, şi a făcut un pas în spate”, a spus Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.