Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus marţi seară, la TVR 1, că liderul PSD, Liviu Dragnea, se consultă în deciziile sale cu câţiva apropiaţi, cei mai mulţi din afara partidului, şi "foarte puţini, din ce în ce mai puţini, din interiorul paridului". De asemenea, ea a afirmat că, în ceea ce priveşte propunerile legislative sau guvernamentale, crede că "ar fi fost mult mai înţelept şi democrat" ca Liviu Dragnea să discute anterior cu membrii BPN şi cu membrii CEx.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Liviu Dragnea se consultă cu câţiva apropiaţi, mai mult din afara partidului. Daţi-mi voie să nu îi nominalizez. În special din afară şi câţiva, foarte puţini, din ce în ce mai puţini, din interiorul paridului şi din conducerea partidului”, a spus Gabriela Firea.

Întrebată dacă liderul social-democraţilor se consultă în decizii şi cu prietena sa, Irina Tănase, edilul a replicat: “Eu nu am asistat la astfel de consultări. Se spune că da, eu nu am asistat şi nu aş putea să spun ferm. Se spune”.

Gabriela Firea este de părere că în luarea unor decizii legislative sau guvernamentale ar fi înţelept ca Liviu Dragnea să se consulte cu membrii Biroului Politic Naţional sau ai Comitetului Executiv, nu doar cu un consilier sau cu un consultant.

“De asemenea, în ceea ce priveşte propunerile legislative sau guvernamentale care sunt cu impact public, mai sensibile, care trebuie comunicate şi explicate în mod public, cred că ar fi fost mult mai înţelept şi democrat să discute anterior cu membrii BPN, cu membrii CEx, pentru a găsi cele mai bune soluţii. A crede că doar un consilier sau un consultant deţine adevărul aboslut, nu este în regulă. De ce? Pentru că întreaga echipă suferă. Nu acei consilieri sau conultanţi decontează - noi toţi. Este nedemocratic ca vicepreşedinţii partidului şi membrii CEx să afle lucruri importante despre Guvern şi Parlament de pe surse, de pe site-uri”, a mai spus Gabriela Firea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.