Secretarul general al PSd, Mihai Fifor, a scris, miercuri, pe Facebook, că social-democraţii au crezut că ”semnatarii moţiunii vor să dea jos Guvernul cât mai repede”, de aceea votul moţiunii a fost programat pentru sâmbătă. ”Toţi aceşti ipocriţi evită să urgenteze votul”, a mai scris Fifor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi chiar am crezut că semnatarii moţiunii vor să dea jos Guvernul cât mai repede, aşa că le-am propus ca votarea să fie sâmbătă. PNL chiar îşi doreşte ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă. Dar toţi aceşti ipocriţi evită să urgenteze votul pe care atât au spus că şi-l doresc. Ponta e la golf şi nu îşi poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moţiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimaţi semnatari ai măreţei moţiuni? Nu vă puteţi sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esenţial să daţi jos guvernul Dăncilă «pentru a reconstrui România» dacă se votează sâmbăta?”, a scris, miercuri, pe Facebook, Mihai Fifor, după stabilirea calendarului pentru dezbaterea şi votul moţiunii.

Fifor susţine că PSd a vrut să dea Opoziţiei ”ocazia de a-şi pune în practică viziunea cât mai repede”.

”Aşa că vă aşteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!”, a încheiat Fifor.

Anterior, Fifor a afirmat că moţiunea de cenzură epusă de opoziţie conţine ”cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat”, ironizând formula de guvernare care se prefigurează în cazul în care Guvernul ar cădea.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a anunţat, miercuri, că Biroul permanent reunit a stabilit că miercuri, la ora 15.00, va fi citită în plen moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie, iar sâmbătă la ora 11.00 este programat votul. În cazul în care nu va exista cvorum, Iordache spune că va fi programată o nouă şedinţă a Birourilor reunite.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.