Femeia angajată la Direcţia de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Botoşani în urma unui concurs pentru care ar fi primit subiectele chiar de la edilul Cosmin Andrei avea o relaţie cu acesta, lucra la o bancă şi dorea un post în sistemul bugetar. Afirmaţiile au fost făcute, pentru Antena 3, de fostul soţ al femeii, care este şi cel care l-ar fi denunţat pe edil la DNA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ea a încercat de mult să se angajeze la bugetari. N-a reuşit. Nu te angajează nimeni. Am fost şi eu la un concurs dintr-ăsta, vă spun sincer, şi am căzut cu 9,80. Am luat cea mai mare notă din viaţa mea şi am căzut (...) A fost pe bune, nu a fost aranjat. La ea (soţia - n.r.) a fost aranjat de la cap la coadă. A avut subiectele dinainte. Cred că erau vreo trei hârtii subliniate, încercuite cu galben, exact ce urma să fie acolo (la examen-n.r.)”, a declarat pentru Antena 3, soţul funcţionarei din Primărie angajată în urma concursului despre care anchetatorii suspectează a fost trucat. 
Bărbatul spune că în vara anului 2021, la momentul la care femeia a primit subiectele, „dragostea” dintre edil şi soţia sa „era la început”. El a mărturisit că a încercat să discute cu primarul „ca între bărbaţi” dar că acesta „i-a dat block”.
Potrivit bărbatului, primarul Cosmin Andrei şi fosta sa soţie nu mai sunt împreună de la începutul verii anului trecut, femeia fiind acum cu un alt bărbat.

Primarul municipiului Botoşani Cosmin Andrei (PSD) a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat că a dat lista cu subiecte unei candidate înscrise pentru un post scos la concurs de Primărie. Biroul primarului a fost percheziţionat vineri dimineaţă şi apoi a fost sigilat, edilul fiind dus la DNA Suceava.. Percheziţii au avut loc şi la Direcţia Impozite şi taxe din municipiu.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.