Europarlamentarul Daniel Buda a fost reales, duminică, în funcţia de preşedinte al PNL Cluj în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean al filialei, el candidând singur pentru funcţia pe care o va deţine după ce a primit 389 de voturi "pentru”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Buda a fost reales preşedinte al PNL Cluj după ce a candidat fără a avea adversar, el câştigând un nou mandat în fruntea filialei cu 289 de voturi "pentru” şi 11 "împotrivă”.

Tot duminică, în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean al PNL Cluj au fost votate şi funcţiile de prim-vicepreşedinţi, unde de asemenea a fost câte un singur candidat. Astfel, aceste funcţii vor fi ocupate în continuare de către senatorul Marius Nicoară, respectiv Mircea Moroşan, primar al Huedinului.

La Congresul de Coordonare Judeţean al PNL Cluj au participat şi lideri de la nivel naţional precum preşedintele interimar, Raluca Turcan, secretarul general Cristian Buşoi, preşedintele CJ Cluj Alin Tişe, primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc dar şi candidaţii pentru funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.