Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, spune că PSD trebuie să recunoască, ”fără niciun fel de rezervă” rezultatul alegerilor şi ecizia pronunţată de magistraţi şi să găsrească soluţii pentru reechilibrarea partidului. Andronescu nu crede că sentinţa lui Liviu Dragnea are vreo legătură cu rezultatul alegerilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mi se pare că asta este cel mai bine de făcut: să recunoaştem rezultatul alegerilor, fără niciun fel de rezervă şi, desigur, să recunoaştem decizia pe care judecătorii au dat-o”, a declarat, luni, Ecaterina Andronescu.

Întrebată dacă sentinţa pronunţată în cazul lui Liviu Dragnea are vreo legătură cu rezultatul alegerilor, andronescu a spus: ”Eu nu cred că are legătură cu rezultatul alegerilor”.

De asemenea, întrebată cum s-a ajuns în această situaţie, Andronescu a spus că ”este foarte trist răspunsul”.

”Este foarte trist răspunsul: cu anumite greşeli care s-au repetat şi s-au aplificat. Nu cred că trebuie să căutăm acum vinovaţii. Acum trebuie să  găsim soluţiile care să reechilibreze paridul, un partid aflat la guvernare”, a mai spus Ecaterina Andronescu.

Datele centralizate de BEC din 48,45% dinre voturile exprimate indică următoarele rezultate: PNL - 26,23%, PSD - 23,68%, USR - 20,51%, Pro România -7,01%, UDMR - 6,07%, PMP - 5,55%. ALDE - 4,24%.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.