Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu afirmă, referindu-se la imaginile în care apare la o partidă de vânătoare alături de Liviu Dragnea, de alţi lideri PSD şi de membri ai conducerii Tel Drum, că a fost invitat de unii colegi să meargă cu ei, că a fost la multe vânători alături de Liviu Dragnea şi că nu a vut niciun fel de legătură cu Tel Drum. El precizează că nu a văzut imaginile difuzate sâmbătă de Rise Project.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu să vă spun exact când s-a întâmplat. Habar n-am. Eu am fost de multe ori la vânătoare, am permis, sunt posesor de arme şi mă duc unde şi când pot şi eu la vânătoare. (...) eu am fost de mai multe ori în compania a mai multor oameni, printre care s-a numărat şi Liviu Dragnea sau printre care m-am numărat şi eu. Nu cred că trebuie ţinute minte toate prostiile astea", a declarat Buzatu la Digi24.

Întrebat dacă ştia că acolo sunt şi patronii sau responsabilii de la Tel Drum, el a răspuns: "Nu am avut nici o legătură cu nici un Tel Drum, am fost invitat doar de unii colegi să merg împreună cu dânşii la vânătoare".

El nu a putut preciza al cui era domeniul de vânătoare.

"Am fost invitat la mai multe vânători şi de o bună bucată de vreme. Nu aş putea spune toate domeniile. Uneori era un coleg care mă invita, alteori o cunoştinţă, alteori o asociaţie de vânători. Tot felul de surse aveau aceste invitaţii", a explicat Dumitru Buzatu.

Rise Project a anunţat sâmbătă o nouă anchetă din seria TeleormanLeaks, prezentând un material video de la partide de vânătoare, în care, alături de Liviu Dragnea, apar lideri PSD şi persoane din conducerea Tel Drum.

Conform imaginilor difuzate, printre cei prezenţi erau Paul Stănescu, Dumitru Buzatu, Constantin Niţă, Adrian Ţuţuianu, Ioan Mang, Marian Oprişan.

Alte personaje care apar sunt Petre Pitiş, director general Tel Drum, cu care Liviu Dragnea spunea că nu a mai vorbit de 10 - 15 ani, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum,  Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum, Florea Neda, acţionar Tel Drum, fost manager.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.