Europarlamentarul PSD Dragoş Benea a participat la conferinţa filialei din Republica Moldova a PSD, în urma căreia Iurie Ciocan a fost validat la conducerea organizaţiei. ”Este un nou început însoţit, inevitabil, de aşteptări”, a transmis Benea, el precizând că obiectivul este ”de a da României un preşedinte de stânga după 20 de ani şi o guvernare care să asigure, în continuare, stabilitate şi bunăstare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Alături de colegi din conducerea centrală a Partidului Social Democrat am participat, astăzi, la Chişinău, la conferinţa filialei din Republica Moldova a PSD, în urma căreia Iurie Ciocan a fost validat la conducerea organizaţiei. Este un nou început însoţit, inevitabil, de aşteptări” afirmă Dragoş Benea pe Facebook. 
 
Benea arată că în intervenţia sa a vorbit ”despre obiectivul politic pe care domnul Ciocan şi inimoasa sa echipă trebuie să-l urmărească: acela de a face PSD Republica Moldova părtaş la toate proiectele politice şi administrative pe care le are PSD şi preşedintele Marcel Ciolacu, în primul rând acela de a da României un preşedinte de stânga după 20 de ani şi o guvernare care să asigure, în continuare, stabilitate şi bunăstare”.
 
”Am convingerea că Republica Moldova şi organizaţia PSD de aici au în premierul Marcel Ciolacu acelaşi partener loial în lungul şi anevoiosul drum către Uniunea Europeană. În lumina recentei decizii a Consiliului European, care a hotărât să înceapă negocierile de aderare cu Republica Moldova, avem datoria să-i ajutăm pe fraţii de peste Prut cu învăţămintele trase din experienţa parcursului nostru european, facilitându-le astfel accelerarea procesului de aderare”, a mai spus Dragoş Benea. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.