Europarlamentarul şi preşedintele PSD Bacău Dragoş Benea, noul coordonator al organizaţiei judeţene a PSD Vaslui, după ce Dumitru Buzatu a fost exclus din partid ca urmare a acuzaţiilor de luare de mită, a afirmat, joi, că, după “acest pumn în plex pe care l-a primit organizaţia PSD” trebuie să fie găsiţi oamenii şi mijloacele de a fi “primii la grila de start şi la finish”, iar apoi să fie continuate proiectele pentru judeţul Vaslui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Benea a declarat joi, la finalul întâlnirii conducerii PSD Vaslui, că în acest judeţ s-au făcut lucruri bune.

“Au existat discuţii legate de acest interimat. E firesc, este orgoliul organizaţiei. Nu m-a surprins şi nici nu m-a deranjat deloc, vă rog să mă credeţi pe cuvânt. Eu am zis că ultima problemă a organizaţiei PSD Vaslui astăzi este o conferinţă judeţeană. Ba mai mult, desemnarea unui candidat la preşedinţia organizaţiei sau la Consiliul Judeţean nu este un scop în sine, aşa cum nici câştigarea alegerilor nu este un scop în sine, ci să facem ceva după ce câştigăm alegerile şi să continuăm ce s-a făcut în judeţul Vaslui, că judeţul Vaslui s-au făcut lucruri bune”, a afirmat Dragoş Benea.

Aacesta susţine că ”e o imagine incorect pusă pe judeţul Vaslui, din cauza unor ştiri mai de cancan”.

”Ştiu foarte bine că, de exemplu, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui este condus, manageriat foarte bine, a avut parte de investiţii, a avut parte de susţinere. Ca să dau doar un exemplu”, a mai afirmat Benea.

El a mai declarat că organizaţia PSD Vaslui a primit un pumn în plex după ce fostul lider Dumitru Buzatu este cercetat pentru luare de mită şi că este nevoie de o ”analiză chirurgicală” care să poată ajuta organizaţia să traverseze acest moment delicat.

“Trebuie să găsim mijloacele ca, după acest pumn în plex pe care l-a primit organizaţia PSD, să găsim mijloacele şi oamenii să fim primii la grila de start şi la finish şi după aceea să continuăm proiectele pentru judeţul Vaslui. Ăsta este obiectivul. I-am asigurat pe noii mei colegi de organizaţii locale că voi investi şi timp şi responsabilitate. Voi fi un administrator, nici măcar coordonator, până la finalizarea acestei stării de fapt. Nu ştiu cât va dura, probabil până la primul scrutin, asta este chiar mai puţin important atâta timp cât le-am spus şi în sală, nu îmi sunt datori, nu le sunt dator, deci putem avea parte de o analiză chirurgicală care să poată să ajute organizaţia să traverseze acest moment delicat”, a explicat Dragoş Benea.

El a mai anunţat şi că sunt lucruri care trebuie schimbate la PSD Vaslui.

“Eu sper să am parte de colegi care să-mi dea sfaturi şi sugestii sincere, oneste şi să venim cu cea mai bună garnitură la start. Sunt 86 de UAT-uri plus preşedintele de Consiliul Judeţean, deci 87 de candidaturi unde va trebui să prezentăm cea mai bună garnitură posibilă. Şi evident că trebuie nişte lucruri schimbate, oricât place sau nu place acest cuvânt, ştiu că mai degrabă nu place la organizaţia PSD Vaslui, dar sunt lucruri care trebuie schimbate, probabil o frecvenţă a întâlnirilor, probabil găsiţi şi oameni noi în interiorul organizaţiei, în afara organizaţiei. Probabil va trebui să parcurgem pe repede - înainte un proces de primenire pe o viteză mai ridicată decât s-a produs în ultimii ani”, a mai afirmat Dragoş Benea.

Fostul lider al PSD Vaslui Dumitru Buzatu, arestat preventid într-un dosar de luare de mită, a fost exlus din partid, fiind revocat şi din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.