Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut marţi o întâlnire cu reprezentanţi ai Consiliului de Afaceri Americano-Român (AMRO), şi a scris, pe Facebook, că SUA rămân partenerul strategic al României, însă nu trebuie să ne oprim doar la relaţia strânsă din domeniul apărării deoarece ţara noastră poate fi „o poartă de intrare” a companiilor americane în Uniunea Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD a mai afirmat că, despre toate aceste chestiuni, a discutat la întâlnirea pe care a avut-o în această seară cu reprezentanţii American-Romanian Business Council (AMRO).

„Statele Unite ale Americii rămân partenerul nostru strategic. Însă nu trebuie să ne oprim doar la relaţia strânsă în domeniul apărării, ci este necesar să facem un pas înainte: România poate să fie o poartă de intrare a companiilor americane în Uniunea Europeană”, a afirmat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că „Guvernul şi Parlamentul vor crea un cadru favorabil investiţiilor străine, aşa cum au promis”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.