Fostul lider PSD Luviu Dragnea afirmă cp PSD-ul ”este predat total la Iohannis” de către actuala conducere, că sunt partide ”infiltrate” de serviciile secret şi că ”cel mai mult este infiltrat PSD-ul, conducerea PSD, cu o excepţie, Gabriela Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„PSD-ul este predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD-ul e complice, prin acţiunile conducerii, la jaful naţional care se întâmplă în România de aproape trei ani de zile. PSD-ul e complice, prin modul de acţiune al conducerii, la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai grea pe care o duc românii. PSD-ul este complice la faptul că resursele noastre sunt din ce în ce mai mult drenate în afară. Membrii de partid, baza partidului, e ruptă aproape total de conducerea PSD-ului. Eu vă spun asta din scrisorile pe care le-am primit în închisoare. Am primit sute de scrisori cred că din aproape toate judeţele de la membri de partid, de la primari, de la viceprimari, de la consilieri”, a afirmat Liviu Dragnea duminică, la  Realitatea Plus. 
Dragnea afirmă că nu îşi „permite să dea sfaturi” celor de la PSD, pe care îi ironizează. 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„PSD-ul, prin gura liderului şi a altor lideri, mari lideri de la ei din conducere, au spus că ei sunt noul PSD, că au altă viziune, eu nu îmi permit să le dau sfaturi. Şi nu îmi permit şi pentru că le dai degeaba, dacă ei sunt cu cheiţă nu ai ce să le faci. Dar trebuie să înţeleagă şi membrii PSD că dacă în continuare stau cu această conducere, şi ei sunt complici la ce se întâmplă. (...) Ce să vină la putere, dom-le, că în momentul în care se apropie alegerile, îi ia pe toţi de acolo! La  ce putere să vină? Că le dă Cîţu nişte bani acum pentru primari? Păi eu le spun primarilor: nu vă bucuraţi că vă dă trei lei Cîţu. Degeaba faci un kilometru  de drum sau juma de kilometru de alimentare cu apă sau de canalizare, pentru că peste 7-8 ani de zile  nu o să mai fie nimeni în acea comună, o să fie pustie la ce se pregăteşte pentru România în următorii 8-10 ani!”, mai afirmă fostul preşedinte al partidului. 
El susţine că ceea ce numeşte „statul paralel”, respectiv serviciile secrete, s-a infiltrat în toate formaţiunile politice el susţine chiar că au existat formaţiuni politice „construite” de oameni din serviciile secrete, dând exemplu UNPR. 
„La ora asta nu au lăsat niciun  partid în care să nu se infiltreze, absolut niciunul. Cel mai mult este infiltrat PSD-ul. Cel mai mult, din păcate şi mă refer aici la conducerea PSD-ului, cu o excepţie – Gabi Firea – şi la aproape 80% dintre liderii judeţeni, din păcate”, a mai declarat fostul preşedinte al PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.