Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la reuniunea UNCJR, că atât el, cât şi premierul Grindeanu şi preşedintele Iohannis sunt foşti aleşi locali, iar, "probabil", din 2019 viitorul şef al statului va fi tot un fost ales local, pentru că această categorie de demnitari este mai "ancorată în realitate" şi mai aproape de problemele oamenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu am fost ales local, domnul prim-ministru a fost ales local, preşedintele României a fost ales local şi probabil că şi din 2019 tot o autoritate locală sau un fost ales local va fi ales preşedinte. Asta spune ceva. Administraţia locală este sistemul public care este cel mai apropiat de oameni", a spus Dragnea, stârnind zâmbete printre şefii de Consilii Judeţene prezenţi în sală.

El a explicat că există "avantaje" ale acestei funcţii, care îi apropie de oameni.

"Sunt mult mai ancoraţi în realitate şi nu vin la Bucureşti să vorbească discuţii. În fiecare zi, alesul local este oprit pe stradă, tras de mânecă de către cetăţeni care au probleme zilnice şi pe care trebuie să le rezolvăm", a spus şeful PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.