Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut un schimb de replici, vineri, cu un participant la mitingul de la Suceava, unde are loc conferinţa extraordinară pentru alegerea conducerii organizaţiei judeţene a PSD. De asemenea, la sosire, Dragnea a făcut o baie de mulţime, iar la un moment dat unul dintre bărbaţii cu care a vrut să dea mâna i-a spus: „Eu nu dau mâna cu hoţii”. În discursul susţinut, Liviu Dragnea le-a spus celor prezenţi că la alegerile prezidenţiale din acest an România trebuie eliberată de „această căpuşă care se numeşte Iohannis”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liderul PSD a fost întâmpinat la Suceava cu fanfară şi cântece populare. El a venit împreună cu partenera sa de viaţă, Irina Tănase, şi a făcut o baie de mulţime.

La un moment dat însă, un bărbat a refuzat să dea mâna cu Liviu Dragnea, spunându-i acestuia: „Eu nu dau mâna cu hoţii”. Liderul PSD nu a replicat şi a trecut mai departe, la cei care voiau să îl salute.

În schimb, în timpul discursului în care a lansat noi atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a partidelor din opoziţie, liderul PSD a avut un schimb de replici cu unul dintre participanţi, în momentul în care Dragnea a vrut să le vorbească participanţilor despre realizării guvernării PSD.

„Gândiţi-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?”, a spus Dragnea.

„Nimic!”, a strigat un bărbat aflat între participanţii la miting.

„Nimic eşti tu, ţi-o spun direct! Ai răbdare să-ţi spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, aşa cum n-au fost niciodată în România... ”, a replicat Dragnea.

Liderul PSD a lansat un nou atac la adresa preşedintelui.

„I-aţi auzit vreodată pe ceilalţi, pe Iohannis şi clica lui, vorbind vreodată de patriotism. Nu, pentru că ei preferă să fie slugi, să fie slugile străinilor. De ce sunt supăraţi pe noi? De ce ne hăituiesc peste tot? De ce vor să ne închidă gura? De ce vor să ne închidă? Pentru că noi scoatem în fiecare zi la iveală toate abuzurile lor”, a afirmat Liviu Dragnea.

„La toamnă vom avea alegeri prezidenţiale. Atunci e momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis”, a mai spus Dragnea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.