Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că Guvernul nu intenţionează să adopte ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codurilor penale, urmând ca acestea să fie discutate în comisia parlamentară specială. În privinţa abuzului în serviciu, Dragnea a spus că sunt peste zece variante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Guvernul nu intenţionează să dea OUG pentru modificarea Codurilor penale. Această procedură începe în Parlament, într-o dezbatere largă, sunt sigur că va fi la fel ca la legile justiţiei, şi cu muzică, şi cu antren, şi cu tot ce este nevoie. Ministrul Justiţiei nu a spus niciodată că Guvernul va adopta OUG, a spus că dacă va fi cazul ei sunt pregătiţi”, a declarat liderul PSD.

În privinţa abuzului în serviciu, Liviu Dragnea a spus că nu a fost luată nicio decizie politică.

”Eu, din câte am înţeles, sunt mai mult de zece variante şi eu cred că comisia specială pe justiţie ar trebui să ia toate variantele, să aştepte să mai primească şi alte variante şi după ce face o dezbatere serioasă să vină cu o variantă care să fie acceptabilă şi care să nu mai poată fi pusă în cârca nimănui. Şi cred că nici nu ar fi bine să intre acuma pe abuzul în serviciu, pentru că înţeleg că sunt mai multe articole care trebuie modificate ţinând cont de cele două directive europene, de deciziile CCR şi de deciziile CEDO”, a mai spus liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.