Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că este posibil să nu fie niciun fel de remaniere, el susţinând că este mulţumit de toate ministerele. Şeful PSD a avertizat, însă, că dacă se va constata că în anumite zone este nevoie de un impuls el nu va avea nicio ezitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E posibil să nu fie niciun fel de remaniere, dar dacă vom analiza că în anumite zone este nevoie de un impuls, este nevoie de un alt ritm mai mare decât cel care a fost până acum, eu cel puţin nu o să am nicio ezitare”, a afirmat Dragnea.

Preşedintele PSD a spus că el este mulţumit de toate ministerele.

”Mă mulţumesc toate ministerele şi ca cetăţean, şi ca preşedinte de partid, şi ca preşedinte al Camerei Deputaţilor”, a susţinut Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la Antena 3, că în cursul săptămânii viitoare va avea o discuţie cu primul-ministru Sorin Grindeanu şi cu preşedintele ALDE privind oportunitatea unei remanieri, subiectul urmând să fie reluat şi într-o şedinţă mai largă a coaliţiei de guvernare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.