Preşedintele PSD a declarat, luni seara, după şedinţa Comitetului Executiv care a durat apăroximativ 7 ore, că este inadmisibil ce s-a întâmplat la PSD Ilfov şi că în CEx s-a discutat ca disputele fără fundamente reale să înceteze. Dragnea a anunţat şi desemnerea lui Mihai Fifor ca preşedinte interimar al Consiliului Naţional al partidului, iar Codrin Ştefănescu a redobândit funcţia de secretar general adjunct al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dragnea a spus că are speranţa că Mihai Fifor va organiza foarte rapid departamentele partidului, care vor fi în oglindă cu fiecare minister.

”S-a discutat foarte mult despre situaţia de la Ilfov, pentru că acolo s-a întâmplat eva de neimaginat - toţi parlamentarii PSD şi-au dat demisia în bloc. Doamna Firea a spus că nu a ştiut de asta. Parlamentarii respectivi au relatat că nu intenţionau acest lucru, dar că li s-a cerut să demisioneze”, a mai declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a spus că despre situaţia de la PSD Bucureşti a trebuit să se discute după demisia Gabrielei Firea.

El a precizat că s-a propus să i se retragă sprijin politic pentru Gabriela Firea din funcţia de vicepreşedinte, dar că el nu a supus la vot, însă ulterios Firea a anunţat că doreşte să-şi dea demisia şi din această funcţie.

”Am discutat ca aceste dispute fără fundamente reale, serioase să înceteze. (...) Eu în continuare sper ca ceea ce s-a spus în interior aceste şedinţe să fie lucruri spuse cu bună credinţă şi cu sinceritate. De asemenea, îmi doresc foarte mult ca anumite zvonuri pe care le-am auzit în presă - să pună alţi parlamentari să semneze nişte demisii în alb - să fie pure speculaţii”, a mai spus liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.