Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că premierul Viorica Dăncilă a avut ”o prestaţie foarte bună la Bruxelles”, el precizând că a ştiut ”tot ce s-a întâmplat acolo, la toate întâlnirile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doamna prim-ministru a avut o prestaţie foarte bună la Bruxelles. Din fericire, eu am fost... am putut să ştiu ce s-a întâmplat acolo, la toate întâlnirile, inclusiv la întâlnirea din grupul social-democrat. A avut discuţii foarte serioase cu toţi cei cu care s-a întâlnit şi eu cred că majoritatea au înţeles totuşi că în România adevărul este altul decât cel care este prins în toate materialele mincinoase şi manipulatoare din ultima perioadă care au fost transmise în permanenţă în PE”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat ce părere are despre ”şirul de gafe” al Vioricăi Dăncilă în vizita la Bruxelles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.