Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, că programul de guvernare „nu a fost făcut pe genunchi”, dar Guvernul ar trebui să îl mai verifice o dată, în contextul „îngrijorărilor şi preocupărilor” pe care Victor Ponta şi le-a exprimat în ultima perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Programul de guvernare nu a fost făcut pe genunchi, în programul de guvernare nu sunt trecute doar măsuri sociale. Poate nu a comunicat cu Guvernul foarte bine şi nu s-a înţeles foarte bine sau poate nu am comunicat eu foarte bine. Există şi un pachet de măsuri economice care generează venituri la bugetul de stat”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că Guvernul ar trebui să mai verifice o dată programul de guvernare şi măsurile pe care intenţionează să le ia.

„Faptul că îşi exprimă (Victor Ponta – n.r.) aceste îngrijorări şi preocupări este bine şi cred că Guvernul ar trebui să se uite cu atenţie, să mai verifice încă o dată programul de guvernare şi măsurile ca nu cumva să se întâmple ceea ce spune Victor Ponta”, a completat liderul PSD.

Chestionat dacă este mulţumit de încasările la buget pe primele două luni ale anului, Liviu Dragnea a răspuns afirmativ.

„Da. Nu am de ce să nu fiu mulţumit pentru că în ianuarie a fost cu puţin mai puţin decât încasările din ianuarie 2016 şi în ianuarie 2016 au fost încasările generate de luna decembrie în care TVA era 24%, iar în februarie anul acesta, încasările sunt mai mari decât februarie 2016 şi cu TVA scăzut”, a conchis liderul PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.