Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nu se teme să vorbească despre amnistie şi graţiere, deşi aceste cuvinte parcă ar fi o blasfemie în România. ”Nu mai ezitaţi. Nu ştiu când, nu ştiu cum, dar PSD-ALDE are şi această obligaţie”, a spus Dragnea, în şedinţa de duminică a Consiliului Naţional al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În discursul rostit în şedinţa Consiliului Naţional al PSD de duminică, Liviu Dragnea a abordat chestiunea amnistiei şi graţierii.

”De ce cuvintele amnistie sau graţiere reprezintă blasfemie? (...) Eu nu mă tem să pronunţ aceste cuvinte”, a spus Dragnea.

El a afirmat că acestea sunt ”obligaţia” guvernării PSD-ALDE.

”Dacă cineva găseşte alte instrumente, alte măsuri legislative, orice alt tip de acţiune care să rezolve în totalitate, să repare toate nereptăţile care s-au întâmplat în Rmânia, toate abuzurle din Justişie, altfel decât prin amnistie sau graţiere, va avea susţinerea partidului. Dacă nu, nu mai exzitaţi. Nu ştiu când, nu ştiu cum, dar PSD-ALDE are şi această obligaţie să repare nedreptăţile”, a spus Liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.