Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că indemnizaţia specială pentru parlamentari nu trebuie să mai existe. "Ştiu că nu o să le convină colegilor mei parlamentari, dar le spun că nu se moare din asta, sunt acele indemnizaţii speciale pentru parlamentari, eu am renunţat la ea, mi-am dat demisia cu o zi înainte de a se încheie mandatul ca să nu pot să beneficiez. Am mărit pensiile, se vor mări în continuare, dar această problemă a indemnizaţiilor speciale pentru pensionarii din Parlament rămâne o problemă sensibilă şi trebuie să abordăm cu curaj şi frontal", afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liviu Dragnea a fost întrebat, la Adevărul Live, cum ar fi fost dacă el era premier.
 
"Da, ar fi fost altfel. Prea mulţi oameni mi-au spus în ultimul an lucrul ăsta, prea mulţi oameni.  Da, ar fi fost altfel, ar fi fost mai multă stabilitate, mai multă coerenţă în comunicare în primul rând, mai multă coerenţă în adoptarea unor măsuri, nu mai are nevoie de atâta lobbby şi presiuni la proprii miniştri să pună în practică un program de guvernare. Da, cred că ar fi fost altfel", a spus el.
 
Dragnea a adăugat că vrea să se renunţe la indemaţiile speciale pentru parlamentari.
 
"Mi-am adus aminte de pensiile speciale. Ştiu că nu o să le convină colegilor mei parlamentari, dar le spun că nu se moare din asta, sunt acele indemnizaţii speciale pentru parlamentari, eu am renunţat la ea, mi-am dat demisia cu o zi înainte de a se încheie mandatul ca să nu pot să beneficiez. Am mărit pensiile, se vor mări în continuare, dar această problemă a indemnizaţiilor speciale pentru pensionarii din Parlament rămâne o problemă sensibilă şi trebuie să abordăm cu curaj şi frontal. Cred că această indemnizaţie specială pentru parlamentari nu trebuie să mai existe. Niciunul dintre cei care sunt parlamentari acuma nu au pus condiţia înainte de a fi puşi pe listă că vor acea indemnizaţie specială. Eu cred că trebuie să o eliminăm şi putem să o eliminăm. Şi după alegeri o să discutăm mai multe", a afirmat el.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.