Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a declarat, înaintea alegerilor care au loc duminică pentru conducerea organizaţiei USR PLUS Timiş, că noul Birou Judeţean va pune accentul pe întărirea colaborării dintre Timişoara şi celelalte localităţi din judeţ, dar şi că prosperitatea Timişoarei ar trebui să fie un motor pentru prosperitatea întregului judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Modul în care s-au desfăşurat campaniile interne în aceste alegeri a fost caracterizat de maturitate, de forţă, unitate şi au demonstrat şi o capacitate de organizare în partidul nostru”, a declarta Dominic Fritz, duminică, într-o conferinţă de presă, înaintea începerii Conferinţei judeţene de alegeri a conducerii organizaţiei USR PLUS Timiş. Dominic Fritz a mai vorbit şi despre prosperitatea Timişoarei şi a întregului judeţ.

”Viziunea noastră pentru judeţul Timiş este ca prosperitatea Timişoarei să devină un motor pentru prosperitatea întregului judeţ. Avem nevoie şi în Timişoara, de un rural puternic, prosper, unde buna guvernanţă aduce modernizare pentru comunele judeţului. Nou Birou Judeţean va pune accent pe întărirea colaborării dintre Timişoara şi comunele şi oraşele din judeţ”, a mai precizat Fritz.

Dominic Fritz este unicul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei USR PLUS Timiş, după ce contracandidatul său, consilierul judeţean Raul Olajos (co-preşedinte al USR PLUS Timiş), s-a retras din cursă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.