Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat că îşi doreşte şi un al doilea mandat de edil-şef al oraşului şi a negat informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora ar fi intenţionat să demisioneze din funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat, în cadrul unei conferinţe de presă, de marţi, dacă ar fi intenţionat să demisioneze din funcţie, aşa cum se discută în spaţiul public, Dominic Fritz a negat aceste informaţii.
 
"Adevărul este că aceste informaţii care au apărut sunt false. Presupun de unii care visează că o să revină în curând la butoane. Nu este cazul”, a declarat primarul Dominic Fritz.
 
El a dat asigurări că nu intenţionează să plece din fruntea Primăriei Timişoara, ba mai mult îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat în 2024.
 
"Eu sunt primarul Timişoarei, voi fi primarul Timişoarei. Voi candida în 2024 să fiu primarul Timişoarei şi sunt concentrat să fac ceea ce trebuie pentru că acest oraş să îşi atingă tot potenţialul în care cred cu toată tăria. Asta este focusul meu. Nu m-am gândit în absolut nicio secundă în ultimele luni să renunţ la această misiune, pentru că iau foarte mult în serios încrederea pe care am primit-o”, a precizat Dominic Fritz.
 
În noaptea de luni spre marţi, în timpul protestelor organizate şi la Timişoara, câteva sute de protestatari au mers pentru a două oară în faţa locuinţei primarului Dominic Fritz şi i-au cerut demisia, nemulţumiţi că edilul a fost un susţinător al măsurii carantinei.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.