Primarul municipiului Timişoara şi preşedinte al USR Timiş, Dominic Fritz, anunţă pe pagina sa de Facebook, că îl susţine pe deputatul de Timiş Cătălin Drulă pentru a conduce USR, în calitate de preşedinte. ”Votez Cătălin Drulă nu pentru USR, ci pentru România”, a precizat Fritz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dominic Fritz a scris vineri dimineaţă pe pagina sa de Facebook, că nu este o surpriză pentru nimeni că îl susţine pe Cătălin Drulă în competiţia pentru funcţia de preşedinte USR.
 
”Probabil nu este o surpriză pentru nimeni că îl susţin pe parlamentarul USR de Timiş Cătălin Drulă la alegerile pentru preşedinţia partidului.  Nu o fac din datorie, ci din convingere. Cătălin este un om enervant de deştept, impresionant de curajos şi de o integritate de neclintit.  Cel mai important însă pentru mine este că el crede, ca şi mine, în puterea noastră, a partidului USR, de a transforma România. Nu candidează, cum o fac alţii, bârfind şi denigrând partidul, ca apoi să se mire de ce scade încrederea cetăţenilor.  Cătălin ştie că lupta nu este între noi, ci cu un sistem al unor reţele post-securiste îmbrăcate în haine de partid. Acele pseudo-partide îşi consolidează puterea din ce în ce mai mult, cu un cinism incredibil faţă de nevoile reale ale românilor. Cătălin are perseverenţa de a duce lupta dură împotriva lor şi are şi încrederea că o putem câştiga pe termen lung. Că românii o pot câştiga pe termen lung”, scrie Dominic Fritz.
 
Edilul din Timişoara a adăugat că este nevoie de viziune pentru România.
 
”Votez Cătălin Drulă nu pentru USR, ci pentru România. Avem nevoie de viziune şi asumare pentru ţară. Avem nevoie să coagulăm energiile şi să susţinem administraţiile locale reformatoare ca la Timişoara. 
USR, cu toate bubele unei organizaţii tinere, este singurul partid viabil care face viaţa politică din România respirabilă, suportabilă. Sunt mândru să fiu coleg cu  Cătălin Drulă. Cu el în frunte deschidem un nou capitol de încredere în potenţialul USR. Pentru că iubim România”, mai scrie Fritz.
 
Miercuri, la ora 10:00, a început votul online pentru preşedinţia USR. Preşedintele USR este ales prin votul tuturor membrilor, iar primul tur de scrutin se desfăşoară în perioada 6-10 iulie. Votul se încheie duminică, 10 Iulie, la ora 10:00, anunţă formaţiunea. Rezultatele alegerilor interne vor fi validate de Congresul USR pe data de 16 iulie, într-o şedinţă online.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.