Vicepreşedintele PSD Doina Pană spune că majoritatea organizaţiilor de partid din Transilvania au decis să îl susţină pe Liviu Dragnea la conducerea PSD, ea afirmând că nu este uşor de lucrat cu Dragnea, dar că nu poate fi ignorat faptul că PSD a câştigat zdrobitor cu el la conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aseară ne-am întâlnit din Transilvania şi, cu trei excepţii, din 22 de organizaţii toţi sunt pentru a ne continua treaba.  Atâta timp cât Parlamentul şi-a făcut treaba (...), atâta timp cât Guvernul îşi face treaba, ce ne-a apucat? Problemele din partid este normal să le discuţi în partid. Când Guvernul merge bine, când Parlamentul merge bine, de ce să ieşi public?", a declarat Doina Pană, vineri, la sosirea în Parlament înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Ea a mai spus că nu este uşor de lucrat cu Liviu Dragnea, dar că nu poate fi ignorat faptul că PSD a câştigat zdrobitor cu Liviu Dragnea la conducere. Doiana Pană a mai spus că singurul lucru cu care este de acord din ceea ce susţin contestatarii lui Liviu Dragnea este că ar fi nevoie de "o conducere mai colectivă" a partidului.

"Ce nu te omoară te întreşte şi cred că partidul va ieşi întărit, chiar dacă unii vor avea nemulţumiri. (...) Nu-i uşor de lucrat cu Liviu Dragnea, dar, în acelaşi timp, nu poţi să nu vezi ce s-a întâmplat cu acest partid de când e Liviu Dragnea la conducere. Noi am câştigat zdrobitor, cu un program de guvernare coordonat de Liviu Dragnea. (...) Poate că ar trebui să ne întâlnim mai des.  Legat de o mai bună organizare, să ne întâlnim mai des, legat de, hai să zic, o conducere mai colectivă, da, au dreptate. În rest, eu nu pot nimic de acolo să susţin", a mai spus vicepreşedintele PSD.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte vineri, la ora 12.30, pentru a tranşa disputele apărute în partis ca urmare a scrisorii în care este cerută demisia a lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea care îi are printre semnatarri pe Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu, ar fi asumată de până la 30 de lideri din CEx. Ţuţuianu spune că şi 50 de parlamentari ai partidului ar fi semnat-o, iar deputatul PSD de Botoşani Răzvan Rotaru afirmă că 80 de deputaţi susţin demersul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.