Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Doina Federovici, a declarat miercuri, după descinderile DNA la sediul instituţiei, că au pus la dispoziţie toate documentele, au făcut percheziţia de rigoare şi nu s-au ridicat înscrisuri. Despre percheziţiile la sediul PSD, aceasta a precizat că au avut loc ”probabil pentru că are şi calitate politică”. Federovici a spus că nu ştie nimic despre şpăgi pentru angajarea unor persoane în spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu au fost ridicate documente, alte înscrisuri, le-am pus la dispoziţie tot ce au solicitat dumnealor”, a spus Doina Federovici.

Întrebată de ce este vizat sediul PSD Botoşani de această anchetă a DNA, ea a precizat: ”Probabil pentru că am şi calitate politică”.

Ea a menţionat că este vizată, din moment ce au venit la sediu. 

”Este o procedură pe legislaţia în vigoare, am pus la dispoziţie toate documentele, au făcut percheziţia de rigoare, nu s-au ridicat înscrisuri, vom vedea la final despre ce este vorba”, a menţionat Federovici.

Întrebată dacă ştie despre spăgi pentru angajări, ea a răspuns: ”Nu am cunoştinţă despre aşa ceva”.

 

Procurorii DNA Suceava fac, miercuri, percheziţii la 92 de adrese din judeţele Botoşani şi Iaşi, într-un dosar care vizează fapte de corupţie comise de funcţionari publici de la un spital în contextul fraudării unor concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante.

Trei dintre descinderi au loc la instituţii publice, între care Spitalul ”Mavromati” şi sediul Consiliului Judeţean Botoşani, iar o alta la sediul PSD Botoşani.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.