Procurorii structurii centrale a DNA au solicitat organziaţiei judeţene Prahova a PSD documente privind sumele primite de partid drept donaţie în perioada alegerilor europarlamentare din anul 2014. Reprezentanţii PSD au declarat joi pentru News.ro că solicitarea de documente este revenire la o aresă mai veche şi că partidul va pune la dispozişie chitanţele cerute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor PSD Prahova, procurorii DNA - structura centrală au solicitat organziaţiei PSD Prahova un număr de 37 de chitanţe emise de partid în perioada alegerilor europarlamentare din anul 2014.

Solicitarea de documente este o ”revenire” în urma unei adrese mai vechi, au precizat sursele citate. 

"E o adresă prin care ne-au solicitat nişte chitanţe în original, pentru că ei ne-au cerut mai demult toate donaţiile din perioada 2009– 2015 şi acum au revenit şi cer
37 de chitanţe din perioada mai 2014. Este o adresă, o să le punem la dispoziţie, avem şapte zile termen. E un lucru normal, consider eu”, a declarat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.