Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Vâlcea, Alin Voiculeţ, este propunerea PSD pentru funcţia de prefect al judeţului. Pentru funcţia de subprefect, PSD Vâlcea o susţine pe Florentina Călin, care lucrează ca inspector la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Desemnarea lui Alin Voiculeţ şi a Florentinei Călin pentru funcţiile de prefect, respectiv subprefect de Vâlcea a fost făcută în urma consultării tuturor membrilor Biroului Permanent al PSD Vâlcea, care a admis, cu unanimitate cele două propuneri, a declarat preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu. 
 
Alin Voiculeţ are 46 de ani, este de profesie economist, în ultimii 22 de ani a lucrat în Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea, iar în prezent ocupă funcţia de director general al acestei instituţii. 
 
Florentina Călin are 45 de ani, este de profesie jurist, a lucrat timp de peste 13 ani la SC ENERGOMONTAJ SA şi în cadrul primăriei Păuşeşti-Otăsău din judeţul Vâlcea. În prezent ea  este inspector social superior la AJPIS Vâlcea. 
 
”Sunt două propuneri de oameni noi, absolut noi în această funcţie, eu cred că este important să dăm şansa unor oameni noi să intre în sistem, să vină cu suflu nou în administraţia publică judeţeană. Viitorul prefect este cunoscut de primarii din judeţul Vâlcea (...) îi nominalizez pe primari pentru că ştiu că aşteaptă de la prefect o colaborare foarte bună” a declarat liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.