Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a participat, sâmbătă la o vizită într-un spital din Fălticeni fără a purta mască de protecţie, iar în momentul în care a fost întrebat de ce a încălcat legea, el a explicat că i s-a rupt masca. Prezent la eveniment, dar şi la discuţie, preşedintele PSD Ciolacu a catalogat întrebarea legată de purtarea măştii drept una „existenţială pentru zilele noastre şi ancorată în realitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat de către un reporter care este motivul pentru care nu a purtat masca de protecţie în timpul vizitei la care a participat sâmbătă dimineaţă la Spitalul din Fălticeni şi de ce a urcat în lift, alături de alte persoane, fără mască, preşedintele Consiliului Naţional PSD, Vasile Dîncu, a explicat că s-a aflat în această situaţie din cauză că masca de protecţie pe care o avea s-a rupt. 
„Am împrumutat altă mască, a fost un accident, până la urmă am ieşit din clădire, că nu am rămas”, a explicat Dâncu, arătând masca ruptă.
În momentul în care reporterul i-a atras atenţia lui Vasile Dîncu asupra faptului că a ieşit din spital doar la finalul vizitei, rămânând în incinta clădirii fără a purta mască, preşedintele Ciolacu a intervenit afirmând: „O întrebare existenţială pentru zilele noastre şi ancorată în realitate” 
„Nu am ce să vă spun altceva decât că mi s-a rupt masca. Şi eu vă mulţumesc pentru profunda întrebare” a replicat şi Vasile Dîncu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.