Deputatul PSD Alfred Simonis i-a cerut, miercuri, la dezbaterea PNRR în Parlament, preşedintelui PNL, Ludovic Orban, să îl invite pe premier să prezinte acest plan, "dacă mai aveţi influenţă asupra lui", "dacă vă mai ascultă". "Ce blestem pe ţara asta într-un astfel de moment să avem la conducerea ţării nişte trădători, nişte maeştri ai învârtelilor subterane şi ai compromisurilor sulfuroase", a afirmat Simonis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Eu, fiind mai naiv de felul meu, aproape că l-am crezut pe domnul ministru, faptul că ar fi vrut să vină să prezinte planul, dar nu l-a invitat nimeni, încercâd să dea vina pe domnul Orban, însă mi-am amintit declaraţiile domnului prim-ministru potrivit cărora PNRR nu are nevoie de prezentare în Parlament”, a declarat Alfred Simonis.
 
El a catalogat discursul premierului Florin Cîţu despre PNRR drept "o declaraţie politică" şi nu o prezentare.
 
"Dacă mai aveţi influenţă asupra lui poate îl invitaţi totuşi să facă prezentarea, dacă vă mai ascultă", a afirmat Simonis, adresându-se preşedintelui PNL, Ludovic Orban.
 
El le-a transmis celor de la PNL: "Acest program nu este programul dumneavoastră, ci este al României”.
 
Simonis l-a criticat şi pe preşedintele Klaus Iohannis pe motiv că acesta nu a prezentat punctul său de vedere cu privire la acest plan. 
 
În ceea ce îl priveşte pe premierul Florin  Cîţu, liderul deputaţilor PSD a afirmat că acesta este "depăşit complet şi că nu îşi conştientiează postura”.
 
Simonis i-a ironizat şi pe Ludovic Orban, pe Dan Barna, dar şi pe ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, pe care l-a catalogat drept un "personaj dubios".
 
Simonis mai consideră că PNRR "nu are nimic în comun” cu interesele românilor. 
 
"Ce blestem pe ţara asta într-un astfel de moment să avem la conducerea ţării nişte trădători, nişte maeştri ai învârtelilor subterane şi ai compromisurilor sulfuroase! Ce blestem pe ţara asta ca dvs să conduceţi ţara într-un moment în care era nevoie de cu totul altceva, mai ales după ce aţi pierdut alegerile”, a susţinut Simonis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.