Deputatul AUR Claudiu Târziu a declarat, miercuri, la dezbaterea PNRR în Parlament, că acest plan este o acţiune împotriva poporului român. "Nu sunt reforme, sunt acţiuni împotriva poporului român. PNRR este un ajutor de înmormântare şi ultima mare privatizare a tot ce a rămas românesc”, a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Co-preşedintele AUR Claudiu Târziu a afirmat că PNRR nu a fost prezentat, deşi a existat o promisiune în acest sens. 
 
"Ne aflăm cu o promisiune că ni se va prezenta PNRR, nu a fost prezentat. Şi această promisiune era prea puţin, noi am cerut ca acest plan care angajează mai multe guverne să fie dezbătut în mod real în Parlament şi votat. Nu ni s-a dat această posibilitate. Guvernul crede că le ştie pe toate şi ne tratează cu un refuz. Ne aflăm aici că presiunea opoziţie a fost importantă, dacă Guvernul nu avea nevoie de votul nostru pentru mărirea cotizaţiei către UE nu ne aflam azi aici”, a susţinut Târziu.
 
El a declarat că PNRR este un "ajutor de înmormântare" şi o acţiune împotriva poporului român. 
 
"Reformele de care premierul vorbeşte sunt de genul pe care un alt guvern de aceeaşi extracţie le-a făcut în 2008 cu consecinţe nefaste asupra românilor. Nu sunt reforme, sunt acţiuni împotriva poporului român. PNRR este un ajutor de înmormântare şi ultima mare privatizare a tot ce a rămas românesc”, a menţionat co-preşedintele AUR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.