Consiliul Executiv Naţional al PMP a decis, miercuri, numirea deputatului Radu Popa, fost consilier al lui Victor Ponta, la conducerea organizaţiei din Giurgiu, după ce PMP a fuzionat cu UNPR, a anunţat preşedintele partidului, Traian Băsescu, el intrând astfel în al şaselea partid într-o perioadă de 4 ani, de când a fost ales parlamentar PPDD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am schimbat preşedintele de la Giurgiu şi domnul Radu Popa este noul preşedinte al oganizaţiei de Giurgiu. (...)  la Giurgiu am schimbat preşedintele care nu primise numire, era într-un interimat neclar şi astăzi l-am desemnat pe domnul Radu Popa preşedinte al organizaţiei de Giurgiu”, a declarat liderul PMP, la finalul Consiliului Executiv Naţional. 

Potrivit surselor News.ro, Radu Popa s-a înscris în PMP imediat după fuziunea cu UNPR.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Radu Popa a intrat în politică în 2012, ca deputat PPDD. În mai 2013 a fost exclus din partid şi, după ce a activat patru luni ca independent, a intrat în PSD, devenind ulterior şi consilier al premierului Victor Ponta. În februarie 2015 părăseşte PSD şi trece de atunci prin mai multe partide: prima oară s-a reunit cu foştii săi colegi din PPDD, înfiinţând grupul parlamentar PND, condus de Daniel Fenechiu, devenind chiar lider parlamentar.

Ulterior se asociază iniţiativei lui Mircea Geoană, PSRO, însă renunţă la intenţia de a fi parlamentar al acestui grup chiar în momentul în care fostul lider PSD a reuşit să lanseze oficial formaţiunea. Radu Popa merge pe mâna lui Marian Vanghelie, proaspăt certat cu Mircea Geoană, care a înfiinţat PDS.

Din luna aprilie, când s-a aflat în centrul unui scandal în Parlament, după ce l-a invitat pe Marian Vanghelie în Camera Deputaţilor pentru a susţine o conferinţă de presă, Radu Popa a dispărut din prim-plan, fiind anunţat acum de PMP drept noul lider al filialei Giurgiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.