Deputatul PSD Natalia Intotero anunţă vineri că europarlamentarul Guido Reil, care a comparat România cu Vestul Sălbatic şi a afirmat că România nu merită să fie în Schengen, a ajuns în România. Ea a postat o fotografie pe Facebook cu eurodeputatul german.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Europarlamentarul german Guido Reil a dat curs invitaţiei mele şi a venit să descopere România adevărată: o ţară frumoasă şi plină de oameni sinceri şi primitori”, a scris Natalia Intotero pe Facebook. 
 
Ea precizează că alături de Nistor Laurenţiu - Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, are un program de vizită intens în judeţul nostru.
 
”Ţine de noi să schimbăm mentalităţile şi percepţiile celor care generalizează şi ne judecă greşit”, mai spune Intotero. 
 

Dan Nica, liderul delegaţiei PSD din Parlamentul European, a transmis o scrisoare preşedintei Parlamentului European, Roberta Metsola, prin care critica decizia acesteia de a nu sancţiona insulta la adresa României, din partea unui deputat de extremă dreapta, la dezbaterea pe Schengen.

Incidentul a avut loc la dezbaterea în plen din 5 octombrie, privind aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen, iar cu această ocazie, europarlamentarul Guido Reil (ID) a făcut o serie de remarci grave şi lipsite de respect faţă de România.

În plenul din 5 octombrie al Parlamentului European, eurodeputatul Guido Reil a comparat România cu Vestul Sălbatic şi a afirmat, totodată, că ţara noastră nu merită să fie în Uniunea Europeană.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.