Fostul ministru al Justi'iei Florin Iordache a fost ales marţi, de plenul Camerei Deputaţilor, cu 211 voturi "pentru” şi 77 "împotrivă”, în funcţia de vicepreşedinte al Camerei, postul rămânând vacant după numirea Rovanei Plumb în funcţia de ministru delegat al Fondurilor Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Votul a fost secret, cu bile.

Florin Iordache, fostul ministru al Justiţiei, iniţiatorul Ordonanţei de Urgenţă 13 care a dus la proteste de stradă, a fost propus de grupul parlamentar PSD pentru ocuparea postului vacant de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

Postul a rămas vacant ca urmare a numirii Rovanei Plumb în funcţia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. 

Florin Iordache a demisionat din funcţia de ministru al Justiţiei în 9 februarie, în urma protestelor de stradă generate de adoptarea OUG 13 privind modificarea codurilor penale, al cărei iniţiator a fost.

Florin Iordache a mai fost vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, el demisionâmd în ianuarie, după ce a fost învestit în funcţia de ministru al Justiţiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.