Deputatul PSD Daniel Suciu a revenit, marţi, asupra unei declaraţii pe care a făcut-o de la tribuna Camerei Deputaţilor, la şedinţa de plen în care se dezbătea moţiunea simplă la adresa ministrului Muncii, în care a spus că ”femeile se bucură de fiecare minut în plus”. ”Nu am avut nicio intenţie ca ceea ce am spus ieri să fie considerat ofensator. Nu sunt nici misogin, nici grobian, colegele mele ştiu acest lucru”, a afirmat deputatul PSD cerându-şi scuze pentru derapajul verbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele de şedinţă de la şedinţa de plen de luni, deputatul PSD Daniel Suciu a afirmat de la tribuna Camerei că oferă parlamentarilor USR un minut în plus, la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Marius Budăi, însă a făcut o remarcă nefericită: ”Pentru echilibrare, chiar dacă domna Ţoiu ( Oana Ţoiu, deputat USR, nr) mai are un minut, o să compensăm cu minutul, de la minorităţi. Ştiu că femeile se bucură de orice minut în plus”, a spus el. 
 
Deputatul USR Oana Ţoiu a venit la microfon şi a replicat: ”Puteţi să vă şi luaţi minutul înapoi şi să faceţi cu el ce credeţi de cuviinţă. Mulţumesc grupului minorităţilor dar vă reamintesc că am venit aici în Parlament în calitate de deputată aleasă  în Parlamentul României, nu de colega dumneavoastră de glumiţe de pahar”. 
 
În şedinţa de plen de marţi, Daniel Suciu a revenit la tribună şi şi-a cerut scuze pentru afirmaţia făcută în urmă cu o zi. 
 
”Nici de la acel microfon, nici de la acest microfon nu mi-este permis să fac şi să folosesc cuvinte, aluzii, propoziţii care pot fi considerate ofensatoare, mai ales pentru colegele noastre. Nu am nicio problemă să recunosc că ieri (luni - n.r.) am folosit o asemenea propoziţie, pe care o regret din tot sufletul. Nu am avut nicio intenţie ca ceea ce am spus ieri să fie considerat ofensator. Pentru doamna Ţoiu şi pentru doamna Alexandru în special, dar pentru toate colegele pentru acea propoziţie încă odată îmi cer mii de scuze. Nu sunt nici misogin, nici grobian, colegele mele ştiu acest lucru, dar cred că este o formă de demnitate când greşesc să vin şi să spun acest lucru”, a spus Suciu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.